Sorting
Source
Katalog księgozbioru
(3)
Form of Work
Książki
(3)
Poradniki i przewodniki
(1)
Status
unknown
(2)
available
(1)
Branch
Filia nr 2 (Łagiewnicka)
(2)
Czytelnia Biblioteka Centralna (Plebiscytowa)
(1)
Author
Aylesworth Thomas G
(1)
Barrett Valerie
(1)
Bowman John S
(1)
Fairbanks Douglas
(1)
Juruś Jerzy
(1)
Kopeć Zofia
(1)
O'Neill Amanda
(1)
Szczęch Radosław
(1)
Urbanikowa Maria
(1)
Year
1990 - 1999
(3)
Time Period of Creation
1901-2000
(1)
Country
Poland
(3)
Language
Polish
(3)
Demographic Group
Literatura angielska
(1)
Subject
Aktorzy
(1)
Archeologia biblijna
(1)
Biblia
(1)
Ciasta
(1)
Czekolada
(1)
Desery
(1)
Film
(1)
Historia
(1)
Kucharstwo
(1)
Genre/Form
Książka kucharska
(1)
Wydawnictwa popularne
(1)
Domain
Kulinaria
(1)
3 results Filter
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia Biblioteka Centralna (Plebiscytowa)
Brak informacji o dostępności: sygn. 791 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Książka zawiera: historię czekolady, uprawę i etapy produkcji, rodzaje czekolady, zastosowanie czekolady w kuchni, czekoladowe dekoracje, przybory używane podczas przygotowywania czekolady, oraz przepisy na przepyszne desery z czekoladą.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Filia nr 2 (Łagiewnicka)
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Book
In basket
(Fakty i Historia)
Na okł. i obw. : panorama biblijnych ludów i krain
Indeks
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Filia nr 2 (Łagiewnicka)
Brak informacji o dostępności: sygn. 2(02.053.2) (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again