80903
Book
In basket
W książce znajdziesz mnóstwo przykładów, praktycznych wskazówek i sposobów na upraszczanie okołokuchennych zadań. Kuchnia kapsułowa i metoda 10 składników ułatwią Ci planowanie posiłków, praktyczne grafiki pomogą dobrać przyprawę do przyrządzanego dania, a porady dotyczące przechowywania, wekowania i mrożenia uchronią Cię przed marnowaniem jedzenia.Ta książka jest dla Ciebie, jeśli chcesz: zmniejszyć ilość czasu, który przeznaczasz na gotowanie, poznać złote zasady planowania posiłków, jeść zdrowo, wydając mniej pieniędzy na jedzenie, gotować i przechowywać jedzenie tak, żeby uniknąć jego marnowania, ułatwić sobie życie i organizację w kuchni. „Zorganizuj się w kuchni” udowadnia, że małym wysiłkiem można osiągnąć duży efekt. Wypróbuj to w swoim domu! [lubimyczytac.pl]
Availability:
Biblioteka Centralna (Plebiscytowa)
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again